Day 12 – What’s in your bag

I min bag?
Nu har jag inte, som min kollega Micke, en manbag med jag vet inte vad i, så jag får väl välja mellan att beskriva innehållet i antingen min sportväska, min jobbväska eller någon av de ICA-kassar jag för någon timme sedan släpade hem.
Vad verkar mest intressant?

Egentligen är det en ganska bra sammanfattning av mitt liv just nu.
Släng in skötväskan i leken också, så är vi hemma.

Jag åker till jobbet varje dag. Bärbar dator, ett kollegieblock, nån penna, mobiltelefon, hörlurar, busskort, plånbok. Business.
Jag äter varje dag, och tycker om mat. Vi lägger alldeles för mycket pengar på mat varje månad. Mat och mat, förresten… Det åker ner rätt mycket skit i påsen också. Chips, godis, läsk, delikatesser… Vi är fortfarande “dinkids” i huvudet, A och jag. Det kanske kommer en tid då vi stoppar i fiskpinnar, potatis, mjölk och havregryn, men ännu är den tiden långt borta.
Skötväskan innehåller blöjor, tvättlappar, lite extrakläder och reservmat. Vår lille M fyller fyra månader idag, och som en liten sådan ska, tar han en hel del tid i anspråk. Det var något vi var på det klara med innan, och jag har känt mig redo för att lägga lite mindre tid på EGO och mer tid på något större, något vettigare. Således får sista väskan väldigt mycket mindre tid nu.
Sportväskan. Med tennis-, squash- eller badmintonracket, innebandyklubba, gi eller bodypumpsvetthandduk. Jag saknar den tid i livet då jag fritt efter eget behov och lust kunde sticka iväg och träna. Samtidigt som jag inte vill klaga, för jag har valt det själv. Och gillar det. Men jag hoppas att jag får möjlighet att damma av väskan lite oftare än nu. Snart. Med tanke på innehållet i ICA-kassen behövs det.

Så ser mitt liv ut i väskor just nu.

Annonser

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s